Install and Review Andy Android Emulator for Windows 10



Install and Review Andy Android Emulator for Windows 10 – Biasanya sih banyak yang bertanya kepada saya cocoknya menggunakan android emulator apa untuk windows yang digunakan. Saya sendiri sih sudah download, instal and review 3 android emulator mulai dari bluestack, nox dan andy ini ya. Saya menginstalnya di windows 10 koq dan berhasil dengan baik. Kalau hanya ingin tahu tampilannya saja, ya bisa lihat yang saya buat ini ya guys.

Keyword : android emulator, android emulator for pc 1gb ram,…

7 thoughts on “Install and Review Andy Android Emulator for Windows 10

  1. What is the best android or kindle emulator for windows 10? I am looking for one where you can view videos on both snapchat and instagram. Also you can upload the photos or videos directly from windows to the emulator. Also with a working a working camera. Last I tried downloading snapchat and logging in, it didn't work. It said it was outdated or the emulator it'self, I'm not sure what to do. The other social media apps work though.

  2. When I tried opening leaddroid game store google play, it took too long to load, also I tried bluestacks, memu, droid 4x, and Nox, Genymotion, Snapchat isn't working. I know my user and password. it just acted like it was outdated, i tried installing the older version of Bluestacks and Nox, it wasn't making an effort to load. I do have Andy Android, Camera photos work but not videos, you can't directly drop a photo or vid, have to use google drive to download photos, Does anybody know a better android emualtor or software? if yes then please send me a link.

  3. Is it possible to download different camera apps on Andy Android where both photos and video recording would work? Could I also download a google drive app where I can copy both my photos and videos into Andy's gallery from my google account?

  4. Ada yang bisa bantu, setiap mau jalanin Andy version 46.16.66 x64 kok malah hitam gambarnya plus not responding terus, apakah harus install virtual box atau bagaimana yah, kalo ada yang ngerti tolong bantu saya. Ini sertifikasi laptop saya : windows 10 pro 64bit version 1703, procesor intel I5 7th Gen,Grafick Procesor Nividia GEFORCE 920MX, ram 8GB. Tolong dibantu, Apakah cuma laptop saya yang gak bisa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *